duminică, 15 februarie 2015

Piatra constiintei - Angelitul



Angelitul este o piatra destul de noua din categoria de cristale semipretioase, fiind descoperita in anul 1987 in Peru.
Aceasta piatra se gaseste in diferite culori si nuante, precum:  alb, gri sau incolor, precum si albastru la violet. Cea mai intalnita culoare folosita in confectionarea bijuteriilor este insa albastru-gri. 
Angelitul este considerat „pietra conştiinţei”. Reprezintă pacea şi fraternitatea. Cum sugerează şi numele său, angelitul facilitează contactul conştient cu târâmul angelic. Intăreşte comunicarea telepatică şi favorizează călătoriile extracorporale, menţinând contactul cu realitatea cotidiană.
Piatră putemică pentru vindecători deoarece măreşte armonia şi ascute percepţia. Protejează mediul înconjurător sau corpul, în special sub formă de elixir.
Format din celestit, comprimat de-a lungul a milioane de ani, angelitul posedă o parte din proprietăţile acestuia.

In plan psihologic, angelitul ajută la afirmarea propriului adevăr, oricare ar fi acesta. Stâmeşte mai multă compasiune şi determină acceptarea a ceea ce nu se poate schimba. Atenuează durerea psihică şi neutralizează cruzimea.
In plan mental, angelitul ajută la o mai bună înţelegere a astrologiei şi matematicii. Se spune că această piatră facilitează contactul telepatic.
In plan spiritual, angelitul este plin de compasiune. Transmută durerea şi necazul în împlinire şi vindecare, deschizând calea spre inspiraţia spirituală. Creeazâ un sentiment profund de pace şi linişte. Angelitul favorizează conectarea la cunoaşterea universală, măreşte vigilenţa, facilitează procesul de renaştere, stimulează vindecarea şi activează channeling-ul psihic.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Aşezat pe picioare, deblochează meridianele şi căile energetice. în rezonanţă cu gâtul, calmează inflamaţia şi echilibreazâ tiroida şi paratiroida. Această piatră liniştitoare vindecâ ţesuturile şi vasele sanguine, echilibrează fluidele corporale şi are şi acţiune diuretică. Util în controlul greutăţii. Legat în mod particular de plămâni şi braţe. Alungă durerea provocată de insolaţie.
In plan subtil, armonizează corpul cu lumile eterice.
Ţineţi-l şi aşezaţi-l pe corp acolo unde este nevoie.
Angelitul este piatra semipretioasa ce se afla intr-o buna rezonanta cu zodia varsator. Varsatorul este vazut ca solicitantul de adevar, iar in cazut in care nu il primesc, trebuie sa incerce sa mearga mai departe, pentru ca in caz contrar, vor merge inapoi datorita temerilor si neincrederii. Angelitul este piatra care poate combate aceste temeri si va ajuta nativii zodiei varsator sa treaca peste aceste greutati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu